Testimonis d'alumnes

José Manuel Losada
Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes

Vull agrair a l'Associació l'oportunitat que m'ha donat de fer el curs i especialment vull agrair al professor, Sr. Rafael, la seva dedicació i manera de portar el curs: Excel·lent. Sense cap mena de dubte, es totalment recomanable. M'agradaria felicitar-vos també per la magnífica jornada de ponències i entrega de diplomes que vau organitzar.

Edgar Ansola
Director Área Seguretat de la Informació

Les meves més sinceres felicitacions i agraïments a l'ACPJT en general i a Ricard/Rafael en particular. A l'ACPJT, i socis en general, per la possibilitat de compartir anècdotes, experiències, etc. durant el recent acte de lliurament de diplomes. L'assistència de diversos socis a l'acte constitueix el millor aval en pro de l'associació. Els meus agraïments a Ricard per la seva cordialitat, atenció i bon fer com a màxim representant de l'ACPJT. Quant a Rafael només tinc paraules d'elogi, els seus extensos coneixements i valuoses experiències relatives al peritatge tecnològic han suposat tota una garantia en el procés de formació realitzat.

Daniel Puente

M'agradaria agrair-vos l'oportunitat que oferiu de conèixer el món del peritatge i la mediació en l'àmbit tecnològic i informàtic, ja que aquesta incursió ha despertat un gran interès en mi.

Rafael Ruda
Tècnic en Seguretat Informàtica (Navarra)

Jo també tinc que felicitar-vos ja que el Curs ha sigut molt enriquidor. Sens dubte mereix la pena fer-lo i és d'obligat compliment el realitzar-lo. La meva felicitació per fer les coses com hi ha que fer-les.

Marcos González
Formador Tècnic (Valencia)

Haig de confessar que quan vaig començar el curs tenia els meus dubtes sobre si havia fet el correcte o no en decidir-me a realitzar aquest curs, però aquests dubtes es van dissipar molt ràpid. Estic encantat amb el curs, amb el seu contingut, amb la forma de portar-ho i sobretot amb el tracte rebut per part de Rafael. Felicitats, de debò, heu fet un magnífic treball.

Carlos Alcides López Lóèz
Analista de Sistemes (Asunción - Paraguay)

El Sr. Rafael va ser molt amable i molt atent durant el Curs. El mateix em va encantar en el format on-line perquè va ser molt clar, entendible i pràctic.

Lliurament de títols

©2023 ACPJT AC Pèrits Judicials Tecnològics | Rambla Catalunya, 121 - 08008 Barcelona (Spain) | Avís Legal | Privacitat | Cookies

Contacte

No estem en línia però envia'ns un missatge i contestarem lo abans possible. Gràcies!

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Aneu a la barra d'eines