sindicacio

sindicacio 

 

L’Associació disposa d’un Bloc públic en el que s’exposen temes d’actualitat, novetats professionals, casos d’èxit, etc. El Bloc és seguit, a més de per els membres de l’Associació, per professionals d’àrees diverses com advocats, empresaris, pèrits de diferents especialitzacions, enginyers, professors universitaris, membres dels cossos de seguretat i un llarg ventall de persones interessades en les matèries que tractem.

Al Bloc es conviden a fer-hi intervencions, esporàdiques o periòdiques, a professionals de prestigi per parlar de temes d’actualitat. Qualsevol bon professional es benvingut! De la mateixa manera, els membres de l’Associació sempre estan disposats a participar en blocs de prestigi per aportar-hi valor afegit.

També, mitjançant solucions automatitzades (RSS), el posts de l’Associació es poden reproduir en altres blocs. I al inrevés, posts d’altres blocs poden incorporar-se al nostre. Així es genera un flux d’informació creuada que augmenta la difusió i millora les posicions en els cercadors.

0 Comments

Leave a reply

©2019 ACPJT AC Pèrits Judicials Tecnològics

Avís Legal | Privacitat | Cookies

Aneu a la barra d'eines