Tens motius per formar-te

Aquí en recollim els principals.

  •  Formació permanent es una necessitat per a qualsevol professional avui en dia, més si la seva àrea d’activitat es la tecnològica. A l’Associació oferim diversos cursos i seminaris, impartits tant via on-line, mitjançant una plataforma d’e-learning, com presencials.

  • Tota la formació es pot seguir en dos modalitats, amb tutoria o per lliure (només dret a materials de la disciplina i dret a examen). L’elecció està en funció tant dels recursos econòmics com del temps disponible.

  • Tota la oferta formativa està recolçada, com a mínim, per un Diploma acreditatiu atorgat per l’Asociació, un cop superada la prova de coneixements oportuna. Aquesta prova la realitza un organisme de certificació independent per garantir-ne la imparcialitat i la qualitat.

I a continuació reflectim aquell motius de caràcter més pràctic però igualment importants.

Cursos online i presencials
Els cursos s’imparteixen en les dos modalitats. La modalitat on-line es més adequada per els que volen conciliar la feina amb l’estudi o que no poden asistir personalment per raons de distància geogràfica. La modalitat presencial permet una major interacció amb el professor i entre els alumnes.

En qualsevol modlaitat, però, la qualitat de la formació es la mateixa.
Acreditacions
Tota la formació que imparteix l’Associació per si mateixa dona dret al

Diploma acreditatiu

corresponent. La formació que imparteixen tercers avalats per l’Associació tenen, a més, el reconeixement de la entitat u organisme que correspongui en cada cas.
Plataforma e-learning
Per impartir la formació a distància utilitzem una novedosa plataforma d'e-learning que posa a la disposició de l'alumne un veritable Campus Virtual. Així l'alumne disposa d'un contacte directe amb els professors, tutors i companys de curs perquè existeixi la màxima interacció. A més, l'alumne disposa de totes les eines necessàries per gaudir d'una formació excel·lent (documentació, fòrums, tutories
Previous
Next

©2023 ACPJT AC Pèrits Judicials Tecnològics | Rambla Catalunya, 121 - 08008 Barcelona (Spain) | Avís Legal | Privacitat | Cookies

Contacte

No estem en línia però envia'ns un missatge i contestarem lo abans possible. Gràcies!

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Aneu a la barra d'eines