Oferta formativa online

TOTS ELS CURSOS COMENCEN EL PRIMER DIA LABORABLE DEL MES

Peritatge judicial tecnològic

Dirigit per el professor Rafael López Rivera

Curs impartit per l’ACPJT que suposa la base formal per especialitzar-se com a Pèrit Forense Informàtic, Pèrit de Gestió, Mediador i Taxador Tecnològic.

Propietat intel·lectual

Curs impartit per l’ACPJT que suposa la base formal per una especialització teòrico-pràctica en Propietat Intelectual i el seu peritatge. 
Dirigit per Mireia Garreta i Rafael López Rivera.

Cursos online i presencials
Els cursos s’imparteixen en les dos modalitats. La modalitat on-line es més adequada per els que volen conciliar la feina amb l’estudi o que no poden asistir personalment per raons de distància geogràfica. La modalitat presencial permet una major interacció amb el professor i entre els alumnes.

En qualsevol modlaitat, però, la qualitat de la formació es la mateixa.
Acreditacions
Tota la formació que imparteix l’Associació per si mateixa dona dret al

Diploma acreditatiu

corresponent. La formació que imparteixen tercers avalats per l’Associació tenen, a més, el reconeixement de la entitat u organisme que correspongui en cada cas.
Plataforma e-learning
Per impartir la formació a distància utilitzem una novedosa plataforma d'e-learning que posa a la disposició de l'alumne un veritable Campus Virtual. Així l'alumne disposa d'un contacte directe amb els professors, tutors i companys de curs perquè existeixi la màxima interacció. A més, l'alumne disposa de totes les eines necessàries per gaudir d'una formació excel·lent (documentació, fòrums, tutories
Previous
Next

©2023 ACPJT AC Pèrits Judicials Tecnològics | Rambla Catalunya, 121 - 08008 Barcelona (Spain) | Avís Legal | Privacitat | Cookies

Contacte

No estem en línia però envia'ns un missatge i contestarem lo abans possible. Gràcies!

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Aneu a la barra d'eines