Matricula't

Tens motius per formar-te

Aquí en recollim els principals

 • La formació permanent es una necessitat per a qualsevol professional avui en dia, més si la seva àrea d’activitat es la tecnològica. A l’Associació oferim diversos cursos i seminaris, impartits tant via on-line, mitjançant una plataforma d’e-learning, com presencials.
 • Tota la formació es pot seguir en dos modalitats, amb tutoria o per lliure (només dret a materials de la disciplina i dret a examen). L’elecció està en funció tant dels recursos econòmics com del temps disponible.
 • Tota la oferta formativa està recolçada, com a mínim, per un Diploma acreditatiu atorgat per l’Asociació, un cop superada la prova de coneixements oportuna. Aquesta prova la realitza un organisme de certificació independent per garantir-ne la imparcialitat i la qualitat.
  • Cursos on-line i presencials
   Els cursos s’imparteixen en les dos modalitats.
   La modalitat on-line es més adequada per els que volen conciliar la feina amb l’estudi o que no poden asistir personalment per raons de distància geogràfica.
   La modalitat presencial permet una major interacció amb el professor i entre els alumnes.
   En qualsevol modlaitat, però, la qualitat de la formació es la mateixa.
  • Formació amb tutoria o lliure
   La formació s’imparteix en dos modalitats que són la formació amb tutoria o per lliure.
   La modalitat de tutoria compren els materials didàctics, els drets d’examen i el seguiment personalitzat per part d’un tutor, tot seguint una estructura reglada en un periode de temps pre-establert.
   La modalitat lliure inclou els materials didàctis i els drets d’examen i no te terminis establerts.
  • Acreditacions
   Tota la formació que imparteix l’Associació per si mateixa dona dret al Diploma acreditatiu corresponent.
   La formació que imparteixen tercers avalats per l’Associació tenen, a més, el reconeixement de l’entitat u organisme que correspongui en cada cas
  • Plataforma e-learning
   Per impartir la formació a distància utilitzem una novedosa plataforma d'e-learning que posa a la disposició de l'alumne un veritable Campus Virtual.
   Així l'alumne disposa d'un contacte directe amb els professors, tutors i companys de curs perquè existeixi la màxima interacció.
   A més, l'alumne disposa de totes les eines necessàries per gaudir d'una formació excel·lent (documentació, fòrums, tutories

ASSOCIACIÓ CATALANA DE PÈRITS JUDICIALS TECNOLÒGICS (ACPJT)

Rambla de Catalunya, 121 esc.esq. 4art 2ona | E-08008 Barcelona Tel. 900 834 953 (gratuït) | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

NIF G- 65839250 |  Inscrita a la Secció 1ª del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 49.090
Política de privacitat - Avís legal