Contacte

Necessiteu un pèrit?

Sou empresari, advocat o representeu a un organisme o institució?

Un pèrit teconlògic pot ser de gran importància en molts supòsits de la vida diaria. Per exemple en una negociació entre empreses, en una demanda laboral, en un concurs de creditors, en una querella per danys, en una reclamació civil, ...

Alguns exemples sobre els que es pot fer un peritatge tecnològic. Són exemples trets de casos reals. La llista es descriptiva, no exhaustiva.

 • Correus electrònics i tot document, tant si es porta en paper com en format digital.
 • Navegació per internet. Els seus empleats naveguen quan no toca o per llocs poc recomanables en hores de feina?
 • Revisió d'ordinadors. Pot ser que el seu portàtil estigui infectat amb un "troià" i estigui reenviant les seves dades?
 • Disputes empresarials. El seu proveïdors de hardware/software no ha complert amb el contracte?
 • Caigudes de servei. Vol reclamar al seu proveïdor de serveis internet perquè ha estat tres dies sense servei?
 • Històric del web. Vol demostrar què deia una pàgina web en un dia determinat?

 


 Quin tipus de pèrit necessiteu?

Dins del marc de la tecnologia, existeixen diferents especialitzacións. A continuació us mostrem les quatre principals, seguint la classificació del profesor López Rivera.

 

  • Pèrit Forense Informàtic i Tecnològic
   L'objectiu principal del Peritatge Forense Informàtic i Tecnològic és el d'obtenir informació i evidències dels “bits” (documents, missatges, correus, traces, imatges, fitxers multimèdia, etc.) que es troben en els dispositius físics d'emmagatzematge (discos, memòries, circuits, etc.) o virtuals a les xarxes (Internet, Cloud, xarxes socials, etc.) que intervenen en la interacció de les persones amb els sistemes.
  • Pèrit de Gestió o Management
   L'objectiu principal del Peritatge de Gestió és l'obtenció de les evidències del correcte compliment de les responsabilitats contractuals, tant explícites com implícites, assumides per les parts per correspondre als nivells de qualitat, responsabilitat i servei que s'assumeixen tàcitament en el procés de contractació i que han de, finalment, satisfer les expectatives de cadascuna de les parts. En aquesta especialitat incloem les auditories.

  • Pèrit Mediador Tecnològic
   L'objectiu principal del Peritatge de Mediació Tecnològica és realitzar la mediació en el terreny Civil i Mercantil en aquells temes en els quals existeix un fort component de negoci o de tecnologia basat en les Tecnologies de la Informació o altres tecnologies afins o avançades.
  • Pèrit Taxador
   El perit Taxador Informàtic o Tecnològic és un especialista dins dels Perits tecnològics que té com objectiu valorar o taxar béns tangibles o intangibles sobre la base de les normatives i procediments legals per a aquests processos.

 

ASSOCIACIÓ CATALANA DE PÈRITS JUDICIALS TECNOLÒGICS (ACPJT)

Rambla de Catalunya, 121 esc.esq. 4art 2ona | E-08008 Barcelona Tel. 900 834 953 (gratuït) | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

NIF G- 65839250 |  Inscrita a la Secció 1ª del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 49.090
Política de privacitat - Avís legal