Contacte

Casos d'èxit

La millor manera de valorar les possibilitats d'un informe pericial es veure alguns exemples d'èxit. Aquí en recollim uns quants però si no trobeu un que s'ajusti al vostre cas o voleu ampliar detalls sobre algun cas en particular, no dubteu en contactar amb nosaltres. Tractarem d'orientar-vos i buscarem un pèrit que us pugui ajudar.

Errors en la prestació de serveis subcontractats

1374272102 038  

La mala praxi professional i falta de mitjans del proveïdor va ocasionar que una empresa dedicada als serveis per Internet quedés inoperativa per un perllongat període de temps.
El peritatge va permetre establir les evidències necessàries per possibilitar el contenciós corresponent.

Esquema del procés

Publicitat enganyosa a la xarxa

018  

La informació publicitària serveix de reclam per captar vendes i clients. No obstant això, quan comencen a aparèixer les queixes i el to de les mateixes van creixent, els empresaris, distribuïdors o venedors espavilats fan desaparèixer la informació o la reemplacen per una altra en un intent clar de poder negar el que en el seu moment va ser evident. És aquí on els clients afectats comencen a experimentar la seva impotència al no poder demostrar el que, en el seu moment, havia estat exposat o publicitat en la web.

El peritatge, realitzat amb eines que recullen informació històrica en la web, va permetre plantejar la reclamació davant els tribunals, evidenciant-se la informació continguda a la pàgina web en el seu moment i com aquesta havia desaparegut de la web posteriorment.

Esquema del procès

Denúncia a Consum

1367467692 013    El propietari d'una tenda va vendre uns equips informàtics a uns preus molt competitius donades les prestacions dels dispositius. Al cap d'uns mesos, va haver-hi una reclamació en Consum per part dels clients al·legant que ells volien adquirir la versió més nova i requerien el canvi de tots els equips sense cost.
L'actuació pericial va demostrar que la informació va ser lliurada als clients i que aquests coneixien les prestacions dels equips. 

Acusació de Piratería de Software

1367467388 048    Una gran empresa de programari per mitjà de la utilització d'una agència de investigació va realitzar una acusació a una cadena d'establiments de venda d'equips informàtics sobre la base de la venda i distribució de programari pirata o no llicenciat.
L'informe pericial va posar en relleu les irregularitats dutes a terme en la recerca, els trencaments de cadena de custòdia, l'efímer i poc consistent de l'acusació i la falta de professionalitat que invalidava els informes dels investigadors. 

Reclamació per incompliment de Contracte Tecnològic

 1367467194 058  

Per mitjà d'uns acords mercantils, una empresa tecnològica ofereix la comercialització de serveis en forma de franquícia. Al no aconseguir-se les expectatives de vendes, es produeix una demanda dels franquiciats cap als productes que formaven la franquícia i cap al seu funcionament.
L'informe pericial va demostrar que els productes complien la prestació dels serveis segons l'acordat i contractat, quedant l'empresa absolta de tot els càrrecs. 

Reclamació i defensa de Propietat Intel·lectual

1367467012 071    Una empresa de dispositius electrònics decideix realitzar una anàlisi de l'estat actual de la tècnica de la competència sobre la base de patents que obren en el seu poder.
L'informe pericial va proporcionar la informació tècnica necessària perquè l'empresa pogués canalitzar les seves accions de reclamació d'ús i el pagament dels roialties corresponents. 

Errors ocults en la implantació d'un ERP Corporatiu

 1367466667 058  

En la implantació d'un ERP Corporatiu amb Control de Qualitat, Magatzem i Producció es va realitzar el lliurament de nous desenvolupaments i adaptacions per particularitzar el sistema de producció. Aquests nous desenvolupaments incorporaven errors ocults que no van ser assumits pel proveïdor i que es van camuflar dins del manteniment. Aquest era un proveïdor exclusiu i existia alta dependència del mateix.
Gràcies a l'actuació pericial es van recuperar els costos indegudament imputats i es va renegociar un nou contracte de Manteniment ajustat a les necessitats i la realitat. 

Gràfic incumpliment terminis de lliurament

Acomiadament per ús i abús dels mitjans de l'empresa

1367466431 043   

Dins del context del departament administratiu, s'estava produint un abús i un ús indegut dels mitjans informàtics de l'empresa.
L'actuació pericial, va possibilitar que s'aconseguís una negociació d'acomiadamen molt satisfactòria per l'empresari. 

Gràfic de l'ús indegut

Absolució d'una acusació vía Direcció IP

1367466152 011    En un procés penal es realitzava l'acusació d'un delicte d'injúries contra l'autoritat pública sobre la base d'una adreça IP identificada.
Per mitjà de l'informe pericial es va analitzar la situació completa, es van identificar i van posar en manifest les llacunes existents en les diligències realitzades i amb això es va establir que existia clars dubtes sobri de l'autoria dels fets, quedant l'acusat absolt de tots els càrrecs. 

Certificació d'autenticitat de Correu Electrònic

1367466766 082  

Certificació dels correus electrònics d'una conversa en la qual es plantejaven els termes d'una relació mercantil que efectivament es va portar a terme i que més tard no es van complir les meritacions compromeses.
El contingut dels correus certificats han estat presentats en la causa i han servit com a element contractual ferm entre les parts i a conseqüència d'això s'ha guanyat la reclamació dels honoraris.

Esquema de serveis de correu

ASSOCIACIÓ CATALANA DE PÈRITS JUDICIALS TECNOLÒGICS (ACPJT)

Rambla de Catalunya, 121 esc.esq. 4art 2ona | E-08008 Barcelona Tel. 900 834 953 (gratuït) | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

NIF G- 65839250 |  Inscrita a la Secció 1ª del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 49.090
Política de privacitat - Avís legal