Tens motius per associar-te

Aquí en recollim els principals.

Si ens associem es per aconseguir fites que són inassolibles de manera individual i generar sinergies de grup que ens permetin ser més eficaços i estar més preparats, en definitiva, per ser millors professionals.

La perícia judicial tecnològica es una professió que presenta dificultats, tant des de el punt de vista de la metodologia com de la necessitat d’estar al corrent dels últims avenços tecnològics, per la qual cosa es fa imprescindible comptar amb una Associació que ens permeti compartir recursos, físics, lògics I fins I tot humans, de manera que siguem més productius I puguem assolir l’excel·lència en cada un dels treballs que ens encomanen.

Entre els motius per el que cal associar-se, destaquem els següents de caràcter general:

  • Reconeixement professional, tant per part del mercat com del conjunt de la societat.
  • Cobertura professional que proporciona el fet de ser membre de l’Associació.
  • Relacions professionals, tant de companys com de clients que proporcionen les activitats que duem a terme.
  • Seguretat en els encàrrecs facilitant l’accés a pòlisses de Responsabilitat Civil.
  • Presentació en les llistes de perits en jutjats de tot l’Estat, 

I a continuació reflectim aquell motius de caràcter més pràctic però igualment importants.

Informació
En el món tecnològic en el que ens movem es imprescindible està informat. A l’Associació ho fem mitjançant el Bloc que actualitzem tot sovint amb notícies i contribucions i la Newsletter que recull informacions i continguts més de fons. En ocasions també enviem algun correu que ens sembla d’interés per els membres.

Si vols subscriure’t, fes-ho
aquí
Eines especialitzades
A vegades, per fer determinades perícies, es necessiten eines molt especialitzades. Aquestes eines acostumen a ser cares i tenen una difícil corba d’aprenentatge. I, tot sovint, es fan servir una vegada. El nostre objectiu es que l’Associació adquireixi el hardware o el software necessari i el posi a disposició dels membres quan els hi faci falta, a canvi d’un lloguer. O directament fer el servei puntual a un preu assequible.
Ajuda professional
En ocasions una pericia pot ser força complexa i i potser no podem abastar-le tota. O potser que necessitem una segona opinió. Aquí entra el servei d’Ajuda professional de l’Asociació que proporciona ajuda de forma directe o cerca algun membre que pugui prestar-la amb l’objectiu de donar el millor servei.

Si t’interessa aquests tipus d’ajuda, contacta amb nosaltres
aquí
Formació
Un professional te que està ben format. Per això des de l’Associació impulsem diferents cursos, seminaris i tallers, online i presencials, que cobreixen tant la pràctica professional amb caràcter general com diferents especialitzacions.

Si vols estar informat de la oferta formativa, contacta amb nosaltres
aquí
Borsa de Treball
Una finalitat molt important que te l’Associació es la de canalitzar les ofertes i demandes de treball. Com a membre disposaràs d’un perfil professional i podràs inscriure’t en la Borsa de Treball. Així podràs rebre les ofertes que s’ajustin a les teves especialitas i interessos professionals. I entraràs al llistat de pèrits que s’envia periódicament als Jutjats.

Si estàs interessat en la nostra Borsa de Treball, contacte amb nosaltres
aquí
Previous
Next

©2023 ACPJT AC Pèrits Judicials Tecnològics | Rambla Catalunya, 121 - 08008 Barcelona (Spain) | Avís Legal | Privacitat | Cookies

Contacte

No estem en línia però envia'ns un missatge i contestarem lo abans possible. Gràcies!

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Aneu a la barra d'eines